Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Pro (2013)
Uitvoering | Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Pro |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Nieuwe (gebruikte) Auris voor de deur!
Na bijna 3jaar met veel plezier in onze 1e generatie Auris Hybrid te hebben gereden, werd het tijd om na te denken over een volgende auto. Tjah. koop je dan met je hart een auto? of met je verstand? het werd het laatste. Dus opzoek naar een Auris TS. Na een aantal reviews gelezen te hebben hier op AW, kwam ik er snel achter dat het een Lease pro moest worden. een korte zoektocht volgde en resulteerde in een afspraak bij mijn eigen Toyota dealer.
De proefrit.
Blij verrast.. Dat is eigenlijk wel de best passende verwoording. Een stuk stiller en comfortabeler dan de oude Auris. maar vooral de ruimte aanboort werd nog wel eens gemist met een kinderstoel op de achterbank. Daarnaast was de luxe en de verbeteringen t.o.v. de oude Auris wel iets wat een glimlach op mijn gezicht toverden. en je raad het al... een deal was dan ook snel gemaakt. de goede garantie en inruilprijs waren hier absoluut een doorslaggevende factor in.
Aflevering.
Een mooie bos bloemen voor de vrouw en een korte uitleg over de auto, waarna we de weg op konden. wat een fijne auto.
1e indruk
De auto zit bomvol met opties die zoals ik van Toyota gewend ben correct en intuïtief werken. het panorama dak is prachtig en geeft veel licht in de auto. de meesturende xenon lampen werken goed. Het automatisch parkeren werkt feilloos maar zal in de praktijk weinig gebruikt worden.
Tot Slot.
Toyota staat voor mij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lage gebruikers kosten. althans dat is de ervaring tot nu toe. en ik hoop dan ook dat dit zo blijft.
Zodra ik weer wat meer km gemaakt heb met deze auto zal ik de review aanvullen met mijn ervaringen.

Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease navi/camera panodak airco/ecc
- 2014

Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Aspiration
- 2014

Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Pro 136 pk Automaat | Panoramadak | Navigatie | Stoelverwarming | Achteruitrijcamera | Keyless |
- 2015