Suzuki Wagon R+ 1.3 Special (2002)
Uitvoering | Wagon R+ 1.3 Special |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Deze qua buitenmaten kleine auto geeft je het gevoel op weg te zijn in een veel ruimere auto. Voorin zit ik met mijn 1,85 meter goed, alleen zullen langere bestuurders hun voorstoel niet verder naar achteren kunnen zetten. Achterin is de bank goed toegankelijk, echter met 4 volwassenen is het krapjes. De special uitvoering is lekker luxe en compleet; de ontbrekende stuurverstelling is geen gemis. Verder rijdt hij lekker pittig en ligt goed op de weg. Natuurlijk helt hij ietwat in de bochten maar niet zo erg als andere berichten doen geloven. Bij korte oneffenheden op de snelweg merk je wel de korte wielbasis. Hij is dan wat springerig. Nietemin is deze auto ook voor de wat langere ritten geschikt. Het verbruik valt mij niet tegen, nl. 1:14,5 (snelweg en stad)Oh ja, de fijne, goed te bereiken bagageruimte, heeft een erg onhandig simpele hoedenplank die niet mee omhoog scharniert. Het zicht naar achteren is door de forse hoofdsteunen achter maar erg matig.
Nee, na dik 4 duizend kilometer is hij natuurlijk praktisch nog nieuw.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties3