Subaru Legacy Stationwagon 2.0 GL (1995)

Uitvoering | Legacy Stationwagon 2.0 GL |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Bedankt voor de betrouwbaarheid
Voor € 3500,-- gekocht en via de sloopregeling er nog € 1.000,-- voor terugontvangen. Ruim 5 jaar lol gehad met een uiterst betrouwbaar product. slechts 1maal een rare storing, tijdens de vorstperiode na het verstellen van de elektrische buitenspiegel sloeg de motor af en was niet meer aan de praat te krijgen. Oorzaak, het buitenspiegel mechaniek bleek vastgevroren te zitten en deze heeft daardoor een hoofd zekering laten doorbranden. Kom daar maar eens achter.
Reden van verkoop, niet omdat de auto slecht was, maar wij wilden graag een wat zwaardere motor voor onze caravan/trektochten. Bovendien was de auto aan een nieuwe koppeling toe. En om dan nog een grote beurt en koppeling te gaan investeren in een reeds 15jaar oude auto. Maar vind maar eens een mooie voor rond de 10.000euro met een redelijke km.stand en dan het liefst een 2.5ltr. motor. dus werd het een Vitara V6 maar denken met weemoed nog terug aan onze Soeboeroe.