Subaru Forester 2.0 AWD (1999)

autoreview

Subaru Forester 2.0 AWD (1999)

Signalement

UitvoeringForester 2.0 AWD
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2000
KM-stand bij aanschaf35.000 km
KM-stand laatst456.000 km
Lezerswaardering: 37%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Oerkracht !

 • 456.000 km

Mijn Forester was liefde op het eerste gezicht.
Ondanks de hoge gebruikskosten kocht ik hem impulsief ! Benzine 1 op 7 á 1 op 10, verzekering duur, wegenbelasting duur, onderhoud duur. Maar wat een lol, wat een ruimte, wat een geluid die boxer motor. Een aanhanger was een peulenschil (caravan 1000kg) vol met bagage en twee kids, mountainbikes op de achterklep fietsendrager, het was niets voor de Subaru. Ik ben van; ‘mijn auto is een vrachtwagentje’ en daar is de Subaru perfect voor. In de tuin werken, klussen, verhuis je kind op kamers, alles kan erin. Hij zou nog rondrijden mits ik hem niet met 135km per uur in de vangrail zette op de A59, drie x over de kop ging en echt zo uitstapte !!! Hij was buiten oer degelijk dus ook nog oer veilig 💪🏼

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics