SsangYong Rexton RX 270 Xdi (2005) #4
Uitvoering | Rexton RX 270 Xdi |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
op reis
Omdat wij besloten hadden om 3 maanden door Oost Europa te gaan trekken met onze caravan zijn we op zoek gegaan naar een auto die in staat was om een flink gewicht te trekken en forse hellingen kon nemen.We kwamen terecht bij een SSangYong Rexton, dealeronderhouden met 292000 km op de teller. We kregen een half jaar garantie en we besloten de gok te wagen.Na een paar kleine storingen (motorchecklampje ging een paar keer branden, dit bleek aan de verstuivers te liggen) zijn we op pad gegaan. Wat een vermogen heeft deze auto, je moest kijken of de caravan (1500 kg) er wel achter hing. We hebben forse hellingen genomen en een paar keer de 4 wielaandrijving nodig gehad om uit de modder te komen hetgeen probleemloos ging. Ook afdalingen gingen probleemloos door handmatig terug te schakelen.Bijna geen remmen nodig gehad.
Onderweg verder geen storingen gehad, kortom wij vinden het een hele fijne auto, het verbruik viel nog alles mee, meestal rond de 1:10, we hopen er nog lang plezier van te hebben