Smart fortwo 52kW Passion (2017)

autoreview

Smart fortwo 52kW Passion (2017)

Signalement

Uitvoeringfortwo 52kW Passion
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf87.500 km
KM-stand laatst108.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Stukje beter dan de 451

 • 108.000 km

Het is bijna een 'echte' auto!
Het speelse is er met de 453 wel vanaf.
Het eerste wat opvalt inde 453 is de absurde draaicirkel, op een gewone straat kun je 'm om z'n as laten draaien. Daar heb je zoveel gemak van. Inparkeren, fout gereden; je staat zo weer de goede kant op.
Ik heb 'm net over de ton heen gereden, met de APK moesten de remmen en banden vernieuwd worden, da's een dure rekening. Maar het rijcomfort en het verbruik maken alles goed. Regelmatig wordt hij verhuurd en de reactie die je bij terugkomst krijg is altijd positief. Laatst is er nog iemand mee naar Spanje gereden, cruise aan, stoel in de laagste stand en lekker gaan. De insteek van de bagageruimte is een heel eind krapper als bij de 451, daar paste een huur-TV van 40"incl. kist in, dat past nu op geen einden meer.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum