Skoda Superb 1.9 TDI Greenline (2008)

Skoda Superb
Skoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda Superb

UitvoeringSuperb 1.9 TDI Greenline
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Bij een nieuwe werkgever hoort nu eenmaal een nieuwe lease auto. Aangezien de BMW 520D boven het leasebudget lag direct gekeken naar de 3 serie, schitterende auto maar ook weer boven het budget. Stapje lager gekeken en de conclusie getrokken om de volkswagen passat 2.0 TDI common rail comfortline te gaan rijden.

Een vriend van mij die al jaren met veel plezier Skoda octavia rijdt haalde mij over om toch eens te gaan proefrijden in de octavia. Daar aangekomen zag ik de nieuwe superb staan, wat een auto....groot en luxe. Ik vroeg aan de verkoper of deze veel duurder is geworden tov de passat want zo zag de auto er wel uit. De verkoper kon mij enthousiast vertellen dat de superb goedkoper en in de basis luxer is dan de passat.

Mijn interesse was gewekt.
Een proefrit gemaakt in de 2.0 TDI pompverstuiver...wat een belevenis.
Ik mis de commonrail diesel helemaal niet, de geluidsisolatie is uitstekend. Het interieur is echt van audi klasse. Daar kan VW nog een puntje aan zuigen.

Kortom leasetechnisch gekozen voor de Skoda Superb 1.9 TDI Greenline.
stond in het zwart in de showroom en ik was gelijk verkocht.

Na 2 weken met plezier zoefen kan ik concluderen dat je heel heel heel veel auto krijgt voor nog geen 30.000 euro.

Proficiat Skoda
De passat en zelfs de nieuwe audi A4 gaan het denk ik zwaar krijgen.

Tot nu toe totaal geen problemen gehad

10,0