Skoda Superb 1.8 TSI Elegance (2009)

Skoda Superb
Skoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda SuperbSkoda Superb

UitvoeringSuperb 1.8 TSI Elegance
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

• 700 km

Op 3september was het dan zover ik kon mij Skoda Superb Elegance Businessline ophalen.Dat was redelijk snel want dit was eigenlijk de productie datum.Aangekomen bij de dealer stond de auto keurig klaar.Ik heb gekozen voor de lakkleur Black Magic pearl effect met een zwart lederen interieur en chrome sierlijsten dit staat bijzonder mooi om het geheel af te maken de Themisto velgen eronder en je hebt een pracht van een auto.Foto's volgen later.
De motor is lekker snel en ik was toch heel wat gewend met mijn Leon met 200pk maar het is met 160 pk echt niet behelpen je merkt natuurlijk wel verschil maar het is niet storend.
De wegligging is prima niet te zacht en niet te hard precies goed.

• 700 km

Maar wat nu de eerste klacht komt!!!
Oproep aan een ieder met een 1.8 tsi!
De klacht luidt als volgt:
Bij 60 km/u in de vierde versnelling met een toeren tal van 2000rpm met de voet rustig op het gas begint de auto licht te stotteren als je gas bij geeft verdwijnt het maar dit gebeurt ook bij zijn vijfde versnelling met een hogere snelheid maar wel met dezelfde toeren.Terug naar de dealer er zijn geen storingen gevonden.De auto moet nog een keer terug komen en dan gaan ze alle gegevens van de auto doorsturen naar de fabriek.Als ik de enige ben met deze klacht dan heb ik al te horen gekregen dat ik er maar mee moet leren leven.Dus wie o wie herkent deze klacht!

• 700 km

Ondanks de klacht ben ik toch echt heel tevreden met de auto en heb je behoorlijk wat bekijks en nee het zijn geen negetieve reacties.
De auto is geen leaseauto had dus geen bijtellings gezeur maar daar kwamen de inruilproblemen voor terug.
Zover de eerst berichten er volgen snel meerdere.