Skoda Fabia Combi 1.6 16V Sport (2008)

Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda Fabia

UitvoeringFabia Combi 1.6 16V Sport
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Super wagen!

Ik heb sinds vorig jaar 16 mei de Skoda Fabia Combi Sport 1.4 in mijn bezit. Mijn eerste lease-wagen en het heeft dan ook even geduurd voordat ik mijn keuze had gemaakt.

Ik heb voor deze auto gekozen, omdat ik een Golden Retriever heb, die vaker meegaat en een verhuizing in de planning had staan. gekozen voor deze wagen. Tot nu toe alleen maar profijt gehad van de grootte van de auto.

Omdat er redelijk wat KM's gemaakt worden met de auto, heb ik toen de sport uitvoering gekozen, vooral voor de stoelen, dit scheelt ook zeer veel.

In de zomer vorig jaar zijn we met 5 vrienden naar Basel geweest met de auto om Oranje aan te moedigen en deze reis zonder problemen doorstaan. Auto was toch flink vol gepakt. Ook na 1600 km een nette benzine verbruik, ik dacht 7,3 liter op 100 km. En dat met 5 man, helemaal volgepakt en gemiddeld rond de 150 km/u.

Pas geleden een trekhaak er onder laten zetten om de tuin te kunnen opknappen en de fietsen mee te nemen op vakantie. Dit was zo geregeld bij de garage, ivm achteruitrij sensoren, moest dit wel een afneembare zijn. Dit was zo geregeld bij Garage Bollen te Maastricht. Helaas wel door drukte 2 keer afspraak moeten uitstellen, maar niet zo'n probleem, omdat ze dit ruim op tijd lieten weten. Auto 's morgens kunnen brengen, Skoda Ocatavia Combi meegekregen ter vervanging, einde van de middag auto's weer kunnen omruilen. Perfect geregeld.

Er is maar 1 dingetje wat ik minder vind, en dat is de mistlichten die aangaan bij bochten. Er wordt toch vaker gezegd dat ik een mist lamp kapot heb. En zelfs al een keertje aangehouden door de politie dat ik onterecht mijn mistlampen aan zou hebben en dat er ook nog eens kapot zou zijn, Uitgelegd en laten zien hoe het werkte en het was verder geen probleem.

Ik zou echt iedereen die twijfelt toch echt aanraden de twijfel weg te zetten en gewoon te kiezen voor de Skoda Fabia Combi. Echt een super wagen!

PRIVATE LEASE Skoda Fabia