Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk RS (2004)
| Uitvoering | Fabia 1.9 TDI 130pk RS |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 11 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na lang aarzelen en drempelvrees heb ik toch besloten om voor een Skoda kiezen. Ben altijd een VW fan geweest maar door familie werdt ons geadviseerd man ga toch eens bij Skoda kijken is toch ook VW en dan wel nog betaalbaar terwijl mijn vriendin al in haar 3e Skoda rijdt.
Een Skoda! Je weet wel, zo reageert natuurlijk iedereen op dat moment als je het merk noemt. Wij op pad en richting de dealer wat ons het eerst op viel was de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van deze Skoda dealer in de regio Sittard-Geleen. Na een lekkere kop koffie en een hoop geklets gingen we proefrijden in een Fabia. Na enkele meters te hebben gereden hadden we een goed gevoel over de auto en dealer en besloten in zee te gaan met Skoda.
We hebben de auto nu dik een half jaar, hij bevalt ons prima geen klachten geen rammeltjes nee gewoon niks de auto is gewoon af een kwalitief en een betaalbaar product.
Tsja... familie en vriendin bedankt voor de gouden tip.
Geen problemen en nog steeds zeeer tevreden.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Skoda Fabia 1.4-16V Elegance | APK | Stoelverwarming | Airco | Parkeersensoren | EL Ramen | Nieuwe Koppeling |
- 2005

Skoda Fabia Combi 1.4-16V Spirit+ CRUISE CONTROLE|AIRCO
- 2007

Skoda Fabia Combi 1.2-12V Ambiente,Airco,Cruisecontrol,Bleutooth,Trekhaak,Elektrischpakket,Achteruitrijsensoren,Radio cd met Usb Ipod Aansluiting
- 2007