Seat Mii 1.0 60pk Ecomotive Reference (2012) #2

Uitvoering | Mii 1.0 60pk Ecomotive Reference |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Erfstuk
Ver voordat mijn vader overleed kreeg ik de belofte dat de Seat mii ecomotive mijn auto moest worden. Ik reed nog met plezier in mijn Suzuki Swift uit 1998 en stelde het moment om hem op naam te zetten tot na zijn heengaan uit. Het was de auto van pa en ik had er moeite mee. Hij was zo trots op zijn autootje en ondanks dat rijden niet meer kon zag hij hem toch staan vanuit het verpleeghuis.
Door mijn taak als mantelzorger voor mijn ouders had ik al veel ritjes met de Seat gereden voor ziekenhuis en boodschappen enz.
Pa vroeg dan hoe rijd ie? Goed pa, en dat is ook zo. Het wagentje rijd goed.
Zuinig geluidsarm en voorin zit je goed. Niet heel snel maar het is de 60pk versie met 3 cilinder. Wel 4 deurs.
Kritisch ben ik over het moeilijk in zijn achteruit zetten soms alsof hij haakt en op de meest comfortabele zit voor mij zie ik van de km teller het bovenste stuk niet.
Verder is het mij nog niet gelukt om zo zuinig te rijden dan de fabrieksopgave. En de onmogelijkheid om een trekhaak te monteren is jammer. Ook de dikke stijlen maken dat je extra moet uitkijken bij rontondes voor fietsers ed. Snel damp op de ramen maar verdwijnt snel met de niet heel koude airco. Toch veel auto voor de prijs die er ooit nieuw voor betaald moest worden. Voelt degelijk.

Seat Mii 1.0 Style Chic Airco | LM velgen | Dealer onderhouden | NAP
- 2012

Seat Mii 1.0 60pk Ecomotive 5D Sport Dynamic| Stoelverwarming| Pano dak| Garmin Navi| Rijklaarprijs incl.12 mnd BOVAG garantie
- 2015

Seat Mii 1.0 5drs 1eEigenaar Navi PDC Airco Cruise Bluetooth BTW auto