Seat Leon 1.9 TDi 110pk Stella (2004)
| Uitvoering | Leon 1.9 TDi 110pk Stella |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand laatst | 0 km |
De lease SEAT na 13 weken gekregen, maar het lange wachten wordt beloond. Het is een schaduwgrijze met het spirit pakket. Leuke velgen, heerlijk lederen stuur en een erg goede sound uit de speakers. De auto is helemaal af, alles meegespoten wat je maar kan verzinnen. Stoelen zitten erg goed.
Wat me opviel is het gekraak in het dashboard de eerste kilometers, leek een soort statisch geluid. Verder vele handige veiligheidsvoorzieningen. Tankdop kan pas open na het uithalen van de sleutel uit het contact en vooral de portiersloten die na 5 seconden allemaal dichtgaan en niet meer te openen zijn door Carjackers.
Het blok is natuurlijk een groot feest. Ik kon eigenlijk de 90pk versie nemen, maar heb bijbetaald en heb dus het variabele turbo schoepenwiel (rode I) onder de kap. Erg goed om met 3800 toeren 180km op de teller te toveren en dan nog een super wegligging. Kwalitatief een goede indruk gekregen. Veel met airco gereden en lekker tempo gemaakt, toch 1:16,5. dit wordt nog beter als het blok goed los is.
Ik ben een tevreden mens, de corsa (shortlease) is erg snel vergeten!
geen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Seat Leon

Met de eerste Leon was Seat op zijn best

Nick zat vroeger als kind in deze snelle Seat Leon van zijn pa, nu is het zijn trotse bezit

Seat Leon 1.8-20VT Topsport – 2003 – 484.475 km - Klokje rond

Praktijkervaring Seat Leon (2000-2006): definitieve doorbraak