Saab 9-3 SE 2.0 t (1999)

Saab 9-3

Uitvoering9-3 SE 2.0 t
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf1999

Mooie gedistingeerde auto, deze Saab 9-3. Helaas nu al behoorlijk op leeftijd, en dus wordt het wel tijd om naar een andere auto te kijken.
Deze Saab heb ik gekocht met de kop eraf, zodat een groot deel van de afschrijving in het 1e jaar er al af was. Mijn 9-3 is redelijk luxe, met lederen interieur, Saab sound-system, stoelverwarming, lichtmetaal etc. De auto loopt op gas, direct laten inbouwen want met 45.000 km/jr is benzine niet te betalen, en dat heeft tot nu toe geen grote problemen opgeleverd. Top van de auto is zo’n 220, en in vergelijking met mijn vorige auto, V70 R AWD, zeker een stuk langzamer maar acceleratie en inhaalsprints zijn zeker niet slecht dankzij de low-pressure turbo.
Al met al een fijne auto, met een paar probleempjes maar eigenlijk niets ernstigs

- Turbo eenmaal moeten vervangen nadat hij de geest had gegeven
- Uitval van het beeldscherm met o.a. buitentempratuurmeter, radio en klokje
- Krakende voorstoelen
- Krakende subwoofer, geluid is niet meer dat wat het ooit geweest is
- Falende aircopomp, midden in de zomer!

Valt mijn insziens mee voor een auto met 255.000 km

6,5