AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Renault Vel Satis 3.5 V6 24V Initiale (2006)

UitvoeringVel Satis 3.5 V6 24V Initiale
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Na mijn vorige Vel Satis, welke ik tweedehands had aangeschaft, heb ik in het voorjaar van 2006 besloten om een nieuwe Vel Satis te bestellen. Voornaamste reden was het feit dat de occasiongarantie van mijn ’oude’ Vel Satis verliep.
De service van de verkoper was subliem. Hij heeft mij in de gelegenheid gesteld om een dag proef te rijden in een Vel Satis en tevens de mogelijkheid geboden om de optie opendak te bekijken bij een concullega. Na de proefrit was ik definitief verkocht. Deze Vel Satis was in alle opzichten superieur aan mijn eerste Vel Satis (gebouwd in 2002, dus een van de eerste in Nederland).
In juli 2006 was het zover. Mijn Vel Satis in de kleur Beige Angora stond voor mij klaar, voorzien van donkergrijs leer, een open dak en een ’protech’ lak behandeling. Ik was en ben er nog heel erg blij mee.

Een van de redenen om een nieuwe Vel Satis te kopen was de garantie die de verkoper mij gaf dat de phase 2 Vel Satis weinig tot geen problemen meer kent. Nu zal menigeen zeggen dat je een autoverkoper niet direct moet geloven, maar tot op heden (nu ruim een jaar in bezit) ben ik slechts 1 maal naar de dealer geweest en dat was voor het jaarlijks onderhoud. Er zijn tot op heden dus nog geen problemen geweest.