Renault Mégane 1.6 16V Dynamique Luxe (2003)
Uitvoering | Mégane 1.6 16V Dynamique Luxe |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
De auto heb ik gekozen vanaf de foto. Ik was direct enthousiast over de vormgeving. De auto ziet er prima gelijnd uit, is compleet uitgerust en heeft een hoge mate van zitcomfort.
Minder, of zeg maar totaal niet, tevreden ben ik over het gebruik. Ik rij op LPG en dat is een zorg op zich. Redelijk hoog verbruik en diverse problemen met onderdelen en software. Ook het weggedrag vind ik matig, de auto heeft de neiging tot dribbelen bij dwarsrichels en de besturing is vaag. Ook de koppeling is beroerd, het is mij nog steeds niet gelukt om vloeiend zonder schokken op te trekken, iets wat in iedere andere auto probleemloos gaat.
De trekkracht valt me tegen. Tijdens een vakantie in de bergen moest ik een aanloop nemen op de parkeerplaats om meteen te kunnen klimmen. Onder de 2500 toeren gebeurt er nagenoeg niets.
Een andere nadeel is toch wel de kleine kofferruimte.
Ja, wat is er niet geweest.
Recentelijk is de nokkenasversteller vervangen en 6 weken later de nokkenaspoelie. Vandaag heb ik voor de 2e keer alle bobines laten vervangen.
Verder heb ik vanaf het begin problemen gehad met de remmen, veel geluid dat blijkbaar niet te verhelpen is.
Vervangen zijn ook: sloten, kinderslot, cruisecontrol, remblokken (geen slijtage) en de inspuitinstallatie lpg.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane Coupé-Cabriolet 1.6-16V Tech Line NAP 1e eigenaar Airco Leder Cruise Dak APK
- 2005

Renault Mégane Break 1.6-16V Expression Airco, Stuurbekrachtiging, Trekhaak
- 2002

Renault Mégane Coupé-Cabriolet 2.0-16V Tech Line automaat | 1e eig | weinig km's | Xenon | als nieuw | tijdelijk gratis Top Afleverpakket twv Eur 695
- 2006