Renault Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V 170pk Privilège (2006)

Uitvoering | Laguna Grand Tour 2.0 Turbo 16V 170pk Privilège |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Eens een Laguna, altijd een ?
Tot nu toe positief. De auto aangeschaft met hogere KMstand. Fijne ruime reisauto. Goede stoelen. Goede airco.
Voorzien van keyless entry, parkeersensoren, gescheiden airco en Cabasse audiosysteem (met navi).
Navi is nog wel eens weg kwijt (waarschijnlijk storing?). Hier moet ik nog naar kijken. Net als de automaat, deze wil ik graag nog eens laten spoelen. Schakelt redelijk goed, maar kan soepeler.
Afspraak ingepland om 2 achter schokdempers te laten vervangen. Tevens oliepijl bak te controleren en dynamo door te meten. Onlangs melding ''Accu lading storing'' op display gekregen. Dit is een vaak voorkomende melding door dynamo. Evt. revisie dynamo.
Dynamo gesneuveld?
Onlangs gaf de auto een storing betreft laadstroom. Auto stil gezet. Stonk ook. Vermoed dat de dynamo vastgelopen was. Multiriem slipte denk ik ook. Geen stuurbekrachtiging meer. Alle verbruikers uit en mijn reis voortgezet. Volgende dag naar de garage. Wordt vervolgd.