Renault Laguna Grand Tour 1.8 16V Expression (2002)

Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.8 16V Expression |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Ik mag mij sinds kort een Laguna rijder noemen.
We hebben wat rondgekeken en kwamen tot de conclusie dat er nogal wat laguna’s te koop stonden. Varierend van € 6000 tot € 12000 een enorm verschil als je het mij vraagt. links en rechts wat rondgekeken (dealers en handelaars) en tja ik moet zeggen dat je dan bij een handelaar toch wel een stuk goedkoper uit bent.
Maar goed we zijn dus gevallen voor een laguna 18i 16v Expression.
Motor vermogen had wel wat meer gemogen ipv de 120pk voor bijna 1300kg
Maar je kunt er goed mee uit de voeten. De auto is enorm stil van binnen en voelt lekker aan. Heerlijke stoelen en voldoende beenruimte voor de achter passagiers.
Stoelen zijn goed in te stellen. Veel ruimte in de kofferbak wat ideaal is als je met de kids op vakantie gaat. Mooi strak vormgegeven dashboard met een leuke afdekklep voor de radio, die wel een beetje lastig dicht gaat. Voldoende opbergvakken aanwezig.
We hebben nu een goeie 1000km gereden en tot nu toe geen problemen, eventueele updates volgen.

Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V Privilège airco automaat apk 25-04-2026 inruil mogelijk nap
- 2005

Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V T Privilège Automaat | Navi | Xenon | Autom. Airco | Cruise Control | LMV | PDC | Half Leer | APK tot 01-04-2026!
- 2005

Renault Laguna 2.0-16V T Privilège Navi|Cruise|Trekhaak