Renault Laguna Coupé 3.5 V6 Initiale (2009)
Uitvoering | Laguna Coupé 3.5 V6 Initiale |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Heerlijk eerste jaar
Ben nu ruim een jaar in het bezit van deze fantatische auto.
Het is de zescilinder 3,5 liter automaat, met alle mogelijke opties. En ook nog het sportpakket.
Ik gebruik deze auto voor het werk (ben eigen baas dus heb de auto zelf zo kunnen samenstellen zo als ik hem wou).
Prive rijden wij een Megane coupe en een laguna estate.
Tot nu toe bijna probleemloos met deze auto kunnen rijden.
Hij is een keer naar de garage terug geweest omdat de bijrijders stoel uit de rails was gelopen doordat er koffer achterstond.
Het verbruik valt alles sinds mee, sta veel in de file, en als ik dat niet doe rij ik stevig door. Gemiddeld kom ik tussen de 9-11 liter de 100 km uit.
Geluidsinstallatie is prima (bose), rijd lekker, automaat schakeld prima, en je kunt er heerlijk in zitten.
Min puntje voor deze winter, als de ramen van de portieren zijn bevroren sluiten de deuren niet meer goed, en start de auto niet. Dat is deze winter 2 keer voor gekomen, beetje ontdooimiddel op de ramen sproeien het probleem is opgelost.
Een tevreden Coupe rijder.

Renault Laguna Estate 2.0 16V Sélection Business
- 2009

Renault Laguna Estate 2.0 dCi Initiale Climate control, Panoramadak, Schuif- kanteldak, Automaat, Navigatie, Lederen interieur, Stoelverwarming
- 2011

Renault Laguna Estate 2.0 16V T GT 205pk | Panorama dak | 1 ste eigenaar | Volledig dealer onderhouden | Uniek |
- 2008