Renault Laguna Coupé 2.0 16V T 205 GT (2009)

autoreview

Renault Laguna Coupé 2.0 16V T 205 GT (2009)

Signalement

UitvoeringLaguna Coupé 2.0 16V T 205 GT
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2012
KM-stand bij aanschaf31.139 km
KM-stand laatst52.590 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Stabilisatorstang verschoven

 • 52.590 km

Ruim een jaar rijd ik nu met deze Coupe. En nog weinig klachten te melden over dit model.
De eerste banden zijn eind januari aan de voorkant gewisseld door wederom hetzelfde type (Bridgestone) want zoveel km's heb ik nog nooit met 1 band gedaan onder mijn vorige Laguna's, en ze hebben geweldige grip.
Bij het wisselen van de banden viel m'n oog op een beschadiging in de wielkast omdat de stabilisatorstang verschoven stond en schuurde tegen een steun.
Dit vorige week maar laten verhelpen.
Afgelopen najaar normaal onderhoud gehad met vervanging van remblokken.

De auto rijdt geweldig, en maakt met de vierwiel-besturing het bijna een uitdaging om bochtige wegen te nemen. Een bijzondere niet uit te leggen gewaarwording vond ik in het begin en nu zo gewoon...

Ik heb een vrij lang postuur en dat maakt het zitten iets minder in dit model. De stoel is wel fijn te verstellen, maar ondanks de laagste stand ben ik geneigd iets gebogen te zitten om onder de dakrand of spiegel te kijken. Dat zal inherent zijn aan een Coupe.

De auto valt wel op bij sommige mensen. Krijg geregeld opmerkingen van "Die zie je niet veel" of "Dat is een bijzonder model".

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens