Renault Laguna 1.8 16V Privilège (2002)

Renault Laguna
Renault LagunaRenault LagunaRenault LagunaRenault LagunaRenault LagunaRenault LagunaRenault LagunaRenault Laguna - interieurRenault Laguna - interieurRenault Laguna - interieur

UitvoeringLaguna 1.8 16V Privilège
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2015

Hoge co uitstoot Renault Laguna 1.8 16 automaat

Hallo

Hopelijk vind ik hier iemand die mij kan helpen. Mijn Laguna uit 2002 heeft een te hoge uitstoot en het kan van alles wezen.
Hij heeft maar 108300 gelopen. Bij eerste apk keuring zat hij op een co van 1.8 gemiddeld dus kwam niet door keuring. Flink aantal dagen gas open gegooid na tips van kennissen en even bij een andere garage laten testen vanochtend. In eerste instantie gaf hij tot mn verbazing hele mooie waardes Door. Eerder te arm dan te rijk afgesteld. Na even wachten begon de co waarde op te lopen naar 10% ineens en bleef schommelen tussen 6 en 10% .
Lambda waarde lag tussen 08 en 1.003
Er moet dus gezocht worden naar wat er mee aan de hand is. Daar ben ik juist altijd bang voor bij garages. Mijn budget is zeer beperkt Door omstandigheden en wilde de auto juist verkopen.
Is er iemand met dezelfde problemen en een antwoord op deze kwaal?
Benieuwd en alvast bedankt.

5,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee