Renault Laguna 1.8 16V Expression (2002)
| Uitvoering | Laguna 1.8 16V Expression |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na jaren handgeschakeld te hebben gereden nu een automaat geprobeerd omdat me dit toch wel relaxed leek. Echter de 1.8 is veel te ligt voor de 4-traps automaat. De 1.8 heeft nog iets minder pk’s als een normale handgeschakelde 1.8. M´n vrouw heeft sinds kort een nieuwe Renault Clio 1.6 16V automaat en deze trekt echt veel beter, loopt soepeler en vind het ook niet erg om hoge toeren te maken. Bij mijn Laguna moet je echt doortrappen anders schakelt hij bij max. 3000 toeren door.
Verder prima auto, heel comfortabel een geen goede wegligging. Verder mooi uiterlijk en rijke uitrusting.
Alle problemen met de auto betreffen eigenlijk de automaat, hakerig schakelen, helemaal niet schakelen of in z’n drie blijven hangen. Laatste paar maanden gaat het beter!
Okt. 2004
Auto bevalt prima, geen problemen meer met automaat. Ben op dit moment aan het oriënteren op een nieuwe auto, wordt waarschijnlijk toch weer een Laguna. Het is en blijft een comfortabele auto met een uitstekende wegligging! Kies echter nu wel voor een handgeschakelde 1.8 16V.
Dec. 2004
Nieuwe Laguna 1.8 16V Tech Road gekocht! Nog gekeken naar andere auto’s (Opel Astra en Ford Mondeo) maar dit is toch een erg goede aanbieding, kreeg bovendien in vergelijking met andere dealers een goede inruilprijs. Half feb. wordt de auto geleverd.
Auto ingeleverd in maart 2005, verder geen problemen meer gehad, wel blij nu weer handgeschakeld te rijden!
Foto’s zijn van de dealer, nadat wij de auto ingeleverd hadden en deze dus te koop stond als occasion.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Renault Laguna 1.6-16V Authentique Airco, Cruise Control, Trekhaak, Stuurbekrachtiging
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 1.6-16V Authentique | nieuwe apk bij levering | mooie nette auto !
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 3.0 V6 Privilège Aut 1e eigenaar!
- 2005

De Renault Laguna II veroorzaakte veel ellende: dit verhaal kende je waarschijnlijk nog niet

De Renault Laguna II herinneren we ons ook om de sleutelkaart

De pretentieloze middenklassers van 20 jaar geleden