Renault Clio 1.5 dCi 85 Dynamique (2007)

Renault Clio
Renault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault Clio - interieurRenault Clio - interieurRenault Clio - interieur

UitvoeringClio 1.5 dCi 85 Dynamique
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Wegens een ongeval met men vorige wagen moest ik op zoek gaan naar een andere wagen.
Doordat ik heel content ben geweest met men Clio’tje was ik van plan om mij terug een Clio’tje aan te schaffen.
Weliswaar met meerdere opties.

Het is dus de Clio geworden en om precies te zijn: Dynamique Pack GT met bijna alles erop en eraan.
Enkel de snelheidsbegrenzer en open dak heb ik laten liggen.
De motor is de 1.5 Dci met 85 pk’tjes.
Een hele goede motor dat naar mijn weten de beste dieselmotor is voor deze wagen.

Wat mij als eerste opvalt als je in deze wagen instapt is de kwaliteit van de materialen. (Voor dit segment welteverstaan) En alles is proper afgewerkt.
De zetels zitten goed. Ik heb al na mekaar een goeie 300 km gereden en ik heb absoluut geen last gehad van een kapotte rug of iets in die aard.
De motor is stil in gebruik. Je hoort de motor nauwelijks.
Juist op autosnelweg, wegens het gebrek aan een 6de versnelling, is de motor hoorbaarder. Maar bon, de radio iets luider zeten.

Ook opvallend is de ruimte binnenin. Heel ruim en de koffer is ook meer dan voldoende.

En naar Franse gewoonte is het veercomfort zoals het zou moeten zijn: ZACHT.

Kortom dit is een perfecte auto om lange kilometers af te leggen. De ideale reisgezel.

De GPS die niet werkte > verholpen met een nieuwe.
Die ruitenwissers die niet goed wissen. Blijkbaar ben ik de enige niet.
Ondertussen al nieuwe moeten betalen en nog geen maand verder terug dezelfde streep.
Damp in de achterlichten: Wordt onder garantie vervangen

PRIVATE LEASE Renault Clio