Renault Clio 1.2 16V 75 Collection (2010)
Uitvoering | Clio 1.2 16V 75 Collection |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Tevreden
Renault heeft jarenlang een niet al te beste indruk achter gelaten, betreffende storingen etc.. Toch bleef ik zelf altijd gecharmeerd van de auto's.
Na eerst een Clio model 2008 special line te hebben gehad, kreeg ik een mooi inruil voorstel van de dealer.
Nu een jaar later kan ik duidelijk mijn mening geven over deze auto.
Al met al bevalt deze auto mij super, stoelen zitten lekker, goede radio en de airco werkt naar behoren. Ook de cruise control is een verademing.
Ondanks dat dit niet echt een zware motor is, kom ik heel goed mee met het verkeer. Inhalen op de snelweg gaat vlot en ik hoef absoluut niet terug te schakelen.
Ik rijd absoluut niet zuinig hou ervan flink op te trekken, maar hou me wel altijd keurig aan de snelheid en moet zeggen het verbruik is keurig. Gemiddeld over het afgelopen jaar 6,9L op 100.
De auto is afgelopen jaar 1 keer terug geweest naar de dealer vanwege een startprobleem. Dit was ook de reden van de inruil van de oude. Deze wilde zeker in de zomer niet goed starten waren altijd minstens 2 pogingen voor nodig. Dit probleem hebben ze bij de vorige nooit kunnen vinden. Nu was er een oplossing vanuit Renault, een update. Deze update is uitgevoerd en geen problemen meer gehad. Auto start altijd en loopt prima, geen rateltjes helemaal niets.
ingeruild
2 jaar heb ik met heel veel plezier met deze clio gereden. Nooit problemen gehad en nooit in de garage geweest.
Maar door gezinsuitbreiding besloten deze clio in te ruilen tegen een nieuwe clio estate 1.2tce collection.
Heb nu toch voor de zwaardere motor gekozen, omdat het van 2e auto naar 1e auto gaat.
Weer gekozen voor een clio vanwege zijn ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Verbruik is heel netjes 1 op 15 met airco en zowel snelweg, stad als provinciale wegen.
PRIVATE LEASE Renault Clio