Renault Captur TCe 90 Dynamique (2014)

autoreview

Renault Captur
Renault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault CapturRenault Captur

Signalement

UitvoeringCaptur TCe 90 Dynamique
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf7 km
KM-stand laatst14.922 km
Lezerswaardering: 84%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

traag

 • 614 km

Auto rijdt heerlijk, maar is erg traag op een oprit. Ook als je de ecomodus uitschakeld door het gaspedaal tot op de bodem in te trappen. Benzineverbruik is erg laag. Ik verwacht dat dit ergens n foutje is. 607 km : 31,42 l is gemiddeld 1 op 19,3. Toch drie keer geprobeerd om de tank voller te krijgen. Dat lukte niet. Dashboard gaf ook aan dat tank vol is.

navigatie

Als u de duurdere versie wil kopen voor het navigatiesysteem: NIET DOEN!!! om te updaten moet u de hele dag de motor aan laten staan. De meegeleverde versie is minstens 6 jaar oud.

steeds beter

 • 2.146 km

De motor presteert steeds beter. Nu ook zonder de eco uit te schakelen, kan ik goed op de snelweg invoegen. Benzineverbruik daardoor weer terug naar 1 op 18. De auto rijdt verder goed en is heerlijk geluidsarm.

lichtsensor

 • 4.482 km

De auto rijdt nu net zoals in de proefrit. De motor moest dus echt loskomen. Over de motor ben nu echt tevreden. Ik ben benieuwd of andere Captur of Renaultrijders ook problemen hebben met de lichtsensor. Als ik s'morgens een tunnel in rij, gaan de koplampen aan. Maar daarna vaak niet meer uit. Ook niet als ik 'm even van de autostand afhaal.Hierdoor is scherm met een zonnebril niet goed meer leesbaar. s'avonds werkt de lichtsensor wel normaal.

in de bergen veel beter dan verwacht

 • 11.850 km

Met angst en beven gingen we naar Italie op vakantie. Auto afgeladen en airco en koelkastje aan.Twee personen in de auto. Eco stand vanwege deze belasting uitgeschakeld. Dan merk je gewoon een wereld van verschil. Waar de auto in de ecostand in z'n 3 nog niet fatsoenlijk de oprit bij Maarn de A12 op komt, voel je de auto wel trekken in z'n 3 de bergen op. Ook in Italie en Zwitserland op de smallere en nog steilere bergweggetjes had de auto nauwelijks moeite. Ik denk dat ik de eco voorlopig maar "vergeet" in te schakelen en afwacht of de auto dan in Nederland echt meer benzine gaat verbruiken.

Eco modus

 • 14.922 km

Nu ruim 2 maanden gereden zonder de eco modus te gebruiken. Minimaal verschil benzineverbruik. Maximaal verschil met het rijden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Renault Captur

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (11)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens