Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3

autoreview

Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3
Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3Renault Captur dCi 90 Energy Dynamique (2014) #3

Signalement

UitvoeringCaptur dCi 90 Energy Dynamique
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf79.550 km
KM-stand laatst110.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Vroegtijdig afscheid

 • 110.000 km

Wegens het wisselen van werkgever heb ik de Captur eerder verkocht dan gepland. Het stigma over dieselmotoren ligt ten grondslag aan een buitenproportionele afschrijving.

Over de auto zelf kan ik kort zijn, een prima reisgenoot. Heeft mij niet in de steek gelaten. Een hippe auto en prima voorkomen. De auto stuurt goed en rijdt lekker. De auto kwam uit Duitsland en was erg luxe. Last but not least, de dieselmotor verbruikt weinig brandstof. Een praktijkgebruik van >1:20 is zéér goed te noemen bij een redelijk sportieve rijstijl.

Kritiekpunten zijn er ook. De geluidsinstallatie vind ik benedenmaats voor een auto van 28.500 euro. Verder vind ik de 90PK-versie te langzaam. De auto mist power en dat is merkbaar.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Captur

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens