Porsche Cayenne (2005)

autoreview

Porsche Cayenne
Porsche CayennePorsche CayennePorsche CayennePorsche CayennePorsche CayennePorsche CayennePorsche CayennePorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne - interieurPorsche Cayenne - interieurPorsche Cayenne - interieurPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo SPorsche Cayenne Turbo S

Signalement

UitvoeringCayenne
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 6%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Ik ben al zeer lang een grote Porsche fan, maar vanwege de kinderen was het nooit mogelijk er een te rijden. Nu Porsche met een SUV kwam, heb ik daarom de kans gegrepen om eindelijk een Porsche te kopen

Ik heb hem nu 3 maanden en hij rijdt fantastisch! Ik heb al heel wat Mercedessen versleten, maar deze is beduidend beter.

Alleen het geluid van de motor is al fantastisch, zo’n diepe, zware grom! Ook het rijden gaat fantastisch, hij is snel, hij ligt als een blok op de weg en is voor een SUV zeer wendbaar. Daarnaast is ook het comfort goed, de achterbank is echter wel wat harder dan in een ’normale’ auto.

Ook de aflevering van de auto bij de garage was uitstekend.

PROBLEMEN

geen

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens