Peugeot 605 SL 2.0 (1995)

Peugeot 605 SL 2.0 (1995)

Uitvoering605 SL 2.0
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2000

Dit is de eerste auto die ik langer als een jaar hou, en sterker nog, ik heb hem nog steeds! De auto is mooi ruim en heeft naar mijn mening een mooi robuuste doch sierlijke belijning. De prijs voor mijn auto was in 2000 9.000 gulden. Gekocht bij een officiële Peu dealer.
Er was een onderhoud geschiedenis bekent vanaf nul kilometers tot 168.000. Ik zelf heb nog 1.5 jaar op lpg g2 doorgereden en nu is hij er uit.
Verder twee nieuwe voorbanden, nieuwe uitlaat 2 stabilisator rubbers, lekkage kofferbak, en nu komt er weer een grote beurt met distriebutie riem. Sinds kort heb ik er een mooi lederen interieur inzitten voor 400 euro. Het rijdt super, ruim, vrij zuinig (1op10zeker), goedkoop in aanschaf (9.000 gulden kopen en nu ong. 6.000 gulden bij inruil terug).
Maar een paar kleine dingen die mij storen, rammeltjes (2)sleutel in deurlot en contactslot gaat niet of slecht. 230.000 km een dure beurt maar hij is weer super (zie hieronder) twee nieuwe schokbrekers (260 euro), was heel erg nodig.

Rammelen, stabilisatorrubbers
Ruitensproeier motor vervangen
Voorruit steenslag(verzekering)
Lekkage kofferbak , afdichting achterlicht met Siliconenkit dicht gemaakt
Verder hemaal niets!

Bij 220.000 twee nieuwe schokbrekers zelf gedaan 260 euro(goh wat rijdt dat anders ineens!)

Nu bij km 222.000 een grote beurt, distributie, apk, remblokken en schijven rondom en een waterpomp kostte me (slik) 1450 euro helaas.

Nu bij km 228.000 twee achterbanden 225 euro (aktie van Michelin)

Jeetje, we zijn een jaar verder en ik heb alweer nieuwe voorbanden nodig (nog geen 24.000km) en het waren wel Michelins! Hup weer 240 euro!

Maar nog steeds een fijne , nog steeds goedlopende auto.