Peugeot 605 SR 2.0 (1999)

autoreview

Peugeot 605 SR 2.0 (1999)

Signalement

Uitvoering605 SR 2.0
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf260.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 37%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

De aanschaf

Sinds 2 jaar woon ik in Frankrijk, aan de rand van Monaco.

Ik ben hier gekomen met een Peugeot 106 1.1 XR van bouwjaar 1996. Een prima auto waar met heel veel plezier meer dan 40.000km heb gereden. Er is weing kapot gegaan, maar de auto begon met meer dan 160.000km toch wat mankementen te vertonen en ik zou binnenkort flink moeten gaan investeren om de auto rijdende te houden. Ik woon in een redelijk bergachtig gebied hier aan de Côte d'Azur, dus met een 1.1 is het soms flink behelpen.

Op het internet vond ik deze 605. Morgen ga ik hem halen in Nederland. Ik hoop dat het een goede aanschaf is....

3,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens