Peugeot 406 Coupé 3.0-24V V6 Pack (1998)

Peugeot 406 Coupé 3.0-24V V6 Pack (1998)

Uitvoering406 Coupé 3.0-24V V6 Pack
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2017

Gedeelde liefde

Het is 2016 toen ik samen met mijn neef op weg ging om voor hem een auto te kopen. Hij wou iets aparts maar leuk en snel. Aangezien ik toch wel een voorliefde voor Peugeot heb. Heb ik hem in deze auto gedrukt. Hij was er zelf ook zeer content mee gelukkig.

In eind 2017 liep de keuring af en zou hij naar de grote stad verhuizen waar eigenlijk geen plek is voor een 406 coupé, en wou hij hem verkopen. Waarop ik voorstelde dat we hem zouden gaan delen en langzaam opknappen.

Dat langzaam opknappen is zeker een feit hij staat al 3 jaar stil. Maar loopt nog als een zonnetje. Voor de keuring moet het volgende gebeuren:
ruitenwissermotor vervangen
Alle banden vervangen (van beide sets)
Stukje remleiding vervangen
Koplampen deugdelijk vast zetten en afstellen.

Ik hoor u denken: dat is toch niet zoveel werk. Maarja op dat moment had ik nog geen garage (sinds dit jaar wel) en werkte ik eigenlijk te veel om nog met deze auto bezig te kunnen.

Voor de rest is er weinig op aan te merken. Bedoel hij staat al 3 jaar stil en voor de keuring hoeft er amper wat aan te gebeuren.

Zodra we tijd vinden om er mee bezig te gaan doe ik weer even een nieuwe post