Peugeot 308 SW Blue Lease GT-line 2.0 BlueHDi (2015)
Uitvoering | 308 SW Blue Lease GT-line 2.0 BlueHDi |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
eerste kilometers.
Op basis van eerdere verslagen de keuze gemaakt voor de 2.0 GT-line blue lease.
+driver sportspack
+camera
+trekhaak afneembaar
+18inch Saphir noir
-Comfort is erg goed, de 18 inch velgen doen daar geen afbreuk aan (vergeleken met de proefrit op 16inch).
-Rijgedrag is goed, niet te zenuwachtig en met het enorme koppel rijd je i.i.g. vooraan. Grote koppel zorgt ook voor makkelijker file rijden.
-Deze versie gekozen, omdat de 14% knaller veel van de mooie details niet meer had (raamlijsten, dakrails, bagagerails,). Minpunt is de verandering van bekleding (leder/alcantara naar leder/stof), dat ziet er gewoon minder goed uit.
-Mooie details zitten in de sfeerverlichting rondom de auto (zoals de led's onder de spiegelkappen voor portierverlichting).
-Auto is erg compleet, met genoeg aanslutingen (aux,usb,bluetooth etc).
-Uiterlijk van de auto is erg fraai, deze blue magnetic kleur past goed bij de afstekende zwarte elementen en de chroom onderdelen.
-eerste indrukken van het geluid zijn prima. Ik hoor het verschil met het Denon systeem wel, die is een stuk voller en zwaarder. Maar deze voldoet ook echt wel goed.
-met mijn lengte (2 meter) heb ik een prima zithouding en goed zicht op het dashboard. Je hebt wel weinig ruimte over achter je, maar dit is inmiddels bekend. hoofdruimte daarentegen valt nog mee.
-panoramadak met zwarte hemelbekleding is erg fraai.
-Uiterlijk heb ik er niets op aan te merken, behalve de ouderwetse antenne. Steekt erg vreemd af t.o.v. het overige uiterlijk van de auto.
Bij een volgende review kan ik pas echt een gebruikers review plaatsen, dit is een eerste indruk.
PRIVATE LEASE Peugeot 308

Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Blue Lease Executive Carplay | Navi | Pano | PDC | LMV | Bluetooth | Trekhaak
- 2017

Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDI Blue Executive 2014 Airco Pano
- 2014

Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Blue Lease Airco | Stuurbekrachtiging | Dealer onderhouden.
- 2017