Peugeot 308 SW Active 1.2 PureTech 110 (2016)
Uitvoering | 308 SW Active 1.2 PureTech 110 |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Maandje in bezit, rijdt fijn!
Nieuwe baan per 1-1-2023 zonder lease auto, dus ik moest een gezinsauto hebben. Vorige auto was een opel astra station diesel uit 2018 die ik vijf jaar gereden heb tot eind 2022. 100k mee gereden. Ik was erg tevreden over deze auto en nooit problemen mee gehad.
Nu zocht ik dus iets voor privé aanschaf en iets met vergelijkbare grootte. Mijn werk is dichtbij (15km) dus een benzine ging voor diesel. Op de 308sw uitgekomen.
Nu een maandje in bezit en de 3 cilinder rijdt eigenlijk heel lekker! Fijn roffeltje en bij doortrekken nog best prima vermogen. Ik zit er vooral alleen in, maar in het weekend met het gezin op pad (3kleine kids) en dat gaat ook prima qua ruimte. Achterbak is iets kleiner als van de opel astra, maar voor tripjes in het weekend geen probleem. En komende zomer gewoon weer een dakkoffer op het dak en dan gaat alles wel mee.
Minpuntjes; linker achterdeur opent niet altijd als je met de afstandbediening de deuren opent. Bij de volgende beurt hier maar even naar laten kijken.
Pluspunten; rijdt lekker relaxed. Weinig geluid bij 100km/u op de snelweg in de vijf. Over verbruik kan ik nog niet zoveel zeggen, rij vooral korte stukjes naar werk van 15minuten.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties3
- Comfort4
- Kosten4
PRIVATE LEASE Peugeot 308

Uitgelicht aanbod

Peugeot 308 1.6 BlueHDi *Executive Pack* | Trekhaak | Panorama | Camera | Cruise & Climate Control |
- 2015

Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDI Blue Lease Executive
- 2014

Peugeot 308 1.2 e-THP 110pk Blue Lease / Trekhaak / Metallic lak / Navigatie / Cruise control
- 2015

Peugeot 308 SW vs. Seat Leon ST - Occasion dubbeltest