Peugeot 308 SW Blue Lease 1.6 VTi (2010)
| Uitvoering | 308 SW Blue Lease 1.6 VTi |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Besteld
De eerste review van de 308 SW Blue Lease uitvoering.
Eigenlijk valt er nog niet veel te reviewen, ik heb de auto vandaag besteld, verwachte leverdatum ergens tussen half maart en half april.
Details uitvoering Blue Lease:
Eigenlijk hebben we het over de X-line + extra's zoals Connect Nav, climate control, cruisecontrol en mistlampen voor.
Het Connect Nav systeem wordt geleverd met SD-kaartje met Europa erop, Radio/cd mp3/wma. Er zit geen harddisk in, ook geen aux-in/usb/ipod aansluiting. Wel Bluetooth voor je telefoon.
De achterbank is de 1/3 2/3 variant met skiluik/armsteun, en er kunnen geen extra stoelen achterin. Deze versie is eigenlijk de voormalige Break uitvoering, dus zonder glazen dak.
Opties zijn niet mogelijk, dus electische ramen achter zijn niet af-fabriek te leveren. De enige optie is de metallic lak.
Ik heb gekozen voor de witte standaard lak, Blanc Banquise met de stof Starting Noir Mistral zwart/grijs.
Ben erg benieuwd hoe deze zal bevallen, (lease)prijs/kwaleit verhouding heeft voor mij geleid tot deze bestelling.
Zodra hij wordt afgeleverd zal ik ladingen foto's maken om de in deze versie onduidelijkheden te benadrukken.
Geduld is een schone zaak.