Peugeot 206 SW XS 1.4 (2002)

autoreview

Peugeot 206 SW
Peugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 SWPeugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieur

Signalement

Uitvoering206 SW XS 1.4
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Het model, comfort en rijeigenschappen bevallen mij uitstekend. Wat mij absoluut niet bevalt is de staat waarin de auto werd afgeleverd. Sedert de aflevering van de auto (180902) heb ik al verschillende problemen gehad. Zo ontdekte ik een tweetal lakfouten waardoor delen van de auto opnieuw gespoten moesten worden, en heb ik tot op de dag van vandaag nog altijd een software probleem, waardoor enkele meters niet functioneren. Hopelijk wordt dit probleem nog voor het einde van het jaar opgelost. Ik heb met deze "nieuwe" Peugeot al vaker in de garage gestaan als in vijf jaar met Toyota te hebben gereden.

PROBLEMEN

1. Lakfouten op rechterachterspatbord en binnenkant 5e deur.
2. Niet werkende afstandsbediending cetrale deurvergrendeling.
3. Niet functionerende olietemperatuurmeter
4. ? er is een software probleem dus mogelijk zijn er nog meedere onderdelen die niet naar behoren functioneren

3,0
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens