Peugeot 106 Rallye 1.6 (1997)

autoreview

Peugeot 106
Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106Peugeot 106 - interieur

Signalement

Uitvoering106 Rallye 1.6
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf54.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Alles bevalt me aan deze auto. Wegligging, vermogen, remmen, handelbaarheid, eenvoud, betrouwbaarheid etc. Ik heb hiervoor een 1.3 rallye gehad, en ook die heeft me nooit in de steek gelaten. Werkelijk perfecte auto’s. Alleen de aandrijfassen en uitlaat zijn soms een zwak punt. Grote voordeel van weinig elektrische romslomp is dat het niet kapot gaat. Dus houd ik het oliepeil bij, geef ’m z’n beurtjes en rijd ik vrolijk verder. Enige jammere is dat hij nu de deur uitgaat. Gezinsuitbreiding. En de kofferbak is wel erg klein voor een kinderwagen.

Jammer, jammer, ook m’n vriendin zal een traantje wegpinken.

PROBLEMEN

Een toerenteller die in de zomer dienst weigert, en in de winter vrolijk de toeren aangeeft.

Voor de rest helemaal niets!

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens