Opel Zafira 1.8 Cosmo (2006)

Opel Zafira
Opel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieur

UitvoeringZafira 1.8 Cosmo
Versnellingen5, Semi Automaat
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2011

ZO VERKOOP JE GEEN AUTO SITON-SUZENAAR HEERENVEE

Geadverteerd als Friese TOP. Op Markplaats apk tot 12.10.10. 4 eig
eig.sinds 6.10.10. Gevraagd Akkoord ANWB keuring ? occasion met
BOVAG garantie ? etc. Auto staat wel op Marktpl. en niet op de BOVAG site Reden ? Na een week wachten geen reactie, bij de verkoopleider gereclameerd, ook na 1.5 week geen reactie.
Dus bleven de vragen helaas onbeantwoord.
Had Siton-Suzenaar iets te verbergen ? Is dat de reden dat de auto
niet op de Bovag site staat en wel op Marktpl ?
FRIESE TOP ?
Op hun site staat: " ook in service willen we de beste zijn "
HOEZO ?
Als Fries ( hebben wij moeite mee) heb ik inmiddels geleerd, de zaak NIET in de doofpot te stoppen en wel toe te geven.
Bij Siton-Suzenaar zijn ze blijkbaar nog niet zo ver.
Een persoonlijk excuus is er dan ook niet bij.
Hebben nu elders hetzelfde type gekocht.
Tiege dank.