Opel Vectra 2.0i GT (1992)

Opel Vectra

UitvoeringVectra 2.0i GT
Bouwjaar1992
Jaar van aanschaf2002

Ik rij mijn Opel Vectra vanaf maart 2002 en heb er nu al 20.000 (!) kilometers mee gereden, dus ik heb deze mooie nette sportieve auto al goed kunnen ontdekken.

Opel staat bekend als een betrouwbaar merk.
Vandaar ook dat ik naar een Opel op zoek ben gegaan.

Op internet zag ik deze auto staan, en ben er naar naar gaan kijken, en ik vond hem mooi, en zelfs zonder een proefrit te gaan maken heb ik betaald en ben er vandoor gegaan wat opzich een hele stomme zet is om zoiets te doen.

Maar nee hoor, problemen heb ik er niet mee gehad tot nu toe, en dat is heel mooi natuurlijk, want er stonden al best redelijk veel kilometers op, en echt jong is ze ook niet meer.

Het is een comfortabele auto met veel ruimte en ze heeft een uitstekende wegligging wat ik ook belangrijk vind.

Het interieur is nogal saai en niet echt gezellig, maar gezelligheid moet toch zelf gemaakt worden!

Vooral de voor een twee liter stille motor is aangenaam, en maakt het rijden met deze fijne auto erg prettig.

Wat mij betreft een aanrader voor iemand die van een nette, stille en comfortabele auto houdt.

Problemen heb ik er niet mee gehad.

Alleen vind ik het interieur nogal saai, en naast de goede wegligging vind ik dat de auto nogal lang naschommelt als ermee over een drempel gereden word.

Er is naast het bovengenoemde alleen nog één nadeel aan het merk Opel:

Er ontstaat vaak roestvorming aan bepaalde delen bij de achterwielen, wat bij mijn Vectra ook het geval was, maar dat was voor mij alleen kwestie van laten schuren en overspuiten.

Een hele fijne auto, als je het mij vraagt.