Opel Sintra 2.2i-16V GLS (1999)
Uitvoering | Sintra 2.2i-16V GLS |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
OPEL Sintra 2.2 16V GLS (1999)
Nadat we van 2 naar 1 auto zijn gegaan en met een kwartet kinderen op reis gaat, besloot ik een MPV te kopen. Gezien de Zafira relatief duurder is, in bijna iedere straat geparkeerd staat en kleiner is, viel de keus op een Sintra van het laatste jaar. Hij viel op door z'n ruimte natuurlijk, maar ook door z'n Amerikaanse tint. De vering is comfortabel en de motor stil. Stationair draait de motor slechts 700 toeren per minuut en verbruikt 1 : 9,6. De 5 stoelen zijn uitneembaar en schakelt goed. Negatieve aspecten? ja, die heb ik ook. Het stuur is bijvoorbeeld niet verstelbaar. En ik stond een keer stil met een lege accu. Een drama is het om bij de accu te komen. Onder de zekeringkast verstopt. Het betreft een Amerikaanse accu van 23 cm. breedte en de polen zitten aan de zijkant in plaats van er bovenop. Desalniettemin, een mooie, ruime en comfortabel voertuig.