Opel Karl 1.0 Edition (2018)

autoreview

Opel Karl
Opel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel KarlOpel Karl

Signalement

UitvoeringKarl 1.0 Edition
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2017
KM-stand laatst16.292 km
Lezerswaardering: 58%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ervaring met opel karl

 • 16.292 km

Het is een leuke sportieve auto. De stoelen zitten fijn, lekkere comfortabele hoge instap. Hij rijdt voldoende zuinig. Bij het schakelen van 1 naar 2 heeft hij een vervelende schok, dan schiet hij ineens naar voren. Als je heel erg voorzichtig doorschakelt valt dat mee maar wil je snel optrekken en doorschakelen dan heeft hij dat steeds. Nu het weer wat kouder is en de ramen 's ochtends beslagen zijn duurt het bijzonder lang voor de blower ze schoon heeft.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens