Opel Corsa 1.6 GSi (1989)

Opel Corsa
Opel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel Corsa

UitvoeringCorsa 1.6 GSi
Bouwjaar1989
Jaar van aanschaf2000

Fijne Auto, erg betrouwbaar en ideaal om mee te beginnen. De kosten zijn niet abnormaal hoog en als je je rijstijl een beetje normaal houdt kun je er 1:14 mee rijden! Daarnaast is hij erg snel, compact, wendbaar en best ruim. Je kan als je wil makkelijk vier volwassenen mee nemen of zelfs wasmachines vervoeren (in praktijk getest).
Nadeel van de auto vind ik de carroserie. Mijn auto poetste ik altijd op en dan was hij als nieuw, maar voornamelijk de deuren rotten gewoon weg en dat is zonde van zo"n mooie auto.
Achteraf was het een lawaaig en hobbelig autootje dat eigenlijk veel te snel is maar als je er met verstand mee omgaat een auto met een hoog fun-gehalte, behalve voor BMW en ander gti rijders dan ;)

Roest, motor management, aanlopende wielen (te grote velgen), haperende startmotor, slechte dynamo, bij aanschaf zat er een te kleine accu in en daardoor liep hij ronduit beroerd maar daar heb ik wel korting op gekregen. Let op want een corsa GSI heeft minimaal 44 Ah nodig en geen 36!

7,0

PRIVATE LEASE Opel Corsa