Opel Corsa 1.2-16V Maxx (2005)
Uitvoering | Corsa 1.2-16V Maxx |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Op zoek naar een kleiner (zuiniger) auto die dezelfde opties heeft als mijn vorige Peugeot kwam ik deze Corsa tegen. Alles zit erop: automaat (easytronic), climate control en navigatie.
Het rijden met de Corsa bevalt prima, de wegligging is prima en het easytronic systeem schakelt voor een halfautomaat heel netjes. Over het verbruik heb ik ook niet te klagen, tot nu toe 1:17. Het interieur is sober maar voldoet verder wel.
Helaas heb ik een maandag-ochtend auto gekocht. Problemen in de eerste maand: Erg veel herrie bij het starten, climate-control slaat op hol (dikke jas is gewenst) en slecht gemonteerd navigatie-systeem.
De oorzaak van de twee eerste problemen is nog altijd niet gevonden. De dealer had er blijkbaar niet zoveel zin in. Ben dus maar naar een andere dealer gegaan die er ondertussen al twee dagen sleutelen op heeft zitten. Ben benieuwd! Dit was in ieder geval mijn eerste en laatste Opel.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee