Opel Astra Stationwagon 1.9 CDTi 150pk Cosmo (2006)
| Uitvoering | Astra Stationwagon 1.9 CDTi 150pk Cosmo |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2006 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ten eerste het enorme vermogen van de motor, hoe soepel dat dit weg trekt.
Ik heb altijd benzine uitvoeringen gereden, maar ben nu toch echt over gegaan naar diesel.
Afwerking en design zijn netjes en doordacht. (Geen gezoek naar knoppen). Ik heb een leder pakket genomen en in combinatie met de sportspoelen is dit werkelijk in 3 woorden samen te vatten. Het zit fantastisch.
Even wennen aan de close ratio 6 versnellingsbak maar dat is gauw onder de knie. Mijn vorige auto was van binnen iets groter maar dat vergeet je gauw.
Voor de rest in zeer tevreden. Accessoires en opties: (de auto is in 2005 besteld)
1.Luxe pakket
2.Licht en zicht pakket
3.Lederen bekleding.
Update per 26-01-2006.
Sorry voor het foutje over mijn vorige auto. Dit moet natuurlijk 92 Kw (125 PK) zijn.
Er staat nu 1050 Kilometer op de teller en nog steeds zeer tevreden. Begin steeds meer te genieten van de auto. Alles zit op z’n plek.
Ik breng gemiddeld zo’n 4 uur per dag door in de auto en ben nog niet 1 keer met rugpijn uitgestapt.
Gemiddeld 1 op 14 in de ochten en avond spits. Niet slecht.
Niet echt alleen even wennen opstelling bedieningshandels en knoppen ten opzichte van mijn vorige auto.