Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)

autoreview

Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)
Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)Opel Astra Stationwagon 1.7 TD Club (1999)

Signalement

UitvoeringAstra Stationwagon 1.7 TD Club
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf173.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Deze Opel Astra met 68 pk is een hele teruggang bij de vorige Astra 1.7 TD. Vooral met inhalen merk je het gemis van die 14 pk goed. Qua wegligging is deze auto wel beter. Hij stuurt strakker en helt minder over.
De afwerking is prima. Het piept, kraakt en rammelt al een stuk minder dan voorgaande auto. Verder is de uitrusting van een Club-uitvoering niet karig. Electrisch bedienbare ramen voor, electrische bedienbare buitenspiegels zijn standaard. Ook veel betere stoelen dan voorgaande type. Opvallend gemis is het ontbreken van hoofdsteunen achterin. Wel 3 3-puntsgordels, maar geen hoofdsteunen. Ter vervanging en ter versiering heb ik het bagagenet uit mijn vorige auto overgezet.

PROBLEMEN

Problemen: alleen wat uitgevallen dashboardverlichting en een paar kapotte draadjes van de achterruitverwarming.
Verlichting handschoenenkast brandt altijd omdat de klep van deze de schakelaar niet meer indrukt.
Verder werkt alles naar behoren.

3,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Opel Astra

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens