Nissan 100 NX 1.6 SLX (1994)

autoreview

Nissan 100 NX 1.6 SLX (1994)

Signalement

Uitvoering100 NX 1.6 SLX
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1994
Jaar van aanschaf2002
KM-stand bij aanschaf70.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De auto heb ik nu anderhalf jaar in mijn bezit en bevalt uitstekend. Wat er met kop en schouders bovenuit steekt is de betrouwbaarheid van deze Japanner. Natuurlijk geldt dat voor alle Japanse auto"s, welke hierom bekend staan. Oo kde onderhoudskosten zijn aangenaam te noemen. Een grote beurt + APK is met 105 Euro niet prijzig te noemen. Echt genieten wordt het in de zomer, dan haal ik de dakpanelen eruit en genieten maar. Bekijks heb je dan vaak wel op de weg, maar in deze auto verwacht je zoiets natuurlijk wel een beetje.
De rijprestaties zijn buitengewoon goed. Strak op de weg, wel met iets bredere banden, dan vanaf de fabriek. Rijprestaties hadden iets beter gekund, maar vele automerken kunnen de prestaties niet bijbenen. Nissan chapeau !!!

PROBLEMEN

Ik heb geen problemen gehad tot nu toe, alleen onderhoudsbeurten.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens