Nissan 100 NX 1.6 SLX (1991)

Nissan 100 NX

Uitvoering100 NX 1.6 SLX
Bouwjaar1991
Jaar van aanschaf2007
KM-stand laatst8.388.607 km

mijn 100nx

• 8.388.607 km

Ik was 18 had net mijn rijbewijs en wou gaan autorijden, en als je jong bent heb je een paar vereisten in een auto. je kijkt niet naar Km stand opties en geschiedenis je wil alleen stoer en snel. hier kreeg ik al vrij vlug spijt van.
toen ik mijn nissan tegenkwam zag hij er heel mooi uit en had geen defecten dacht ik.... de moter had een flinke beurt nodig, olie bougies en alle slangetjes etc een honde werk. maar na al dit dacht ik een goede auto te hebben.

rijervaring.

als je gewoon reed miste je de stuurbr niet, maar als het op parkeren aankwam was het een hel.. verder maakte alles geluid, het dashbord kraakte en alles klapperde.. verschrikkelijk, ook was de kachel na 1 winter overleden, hij had nog maar 1 stand. de toerenteller leide ook een eigen leven en het comfort viel tegen.. 15' velgen doen zo een auto geen goed.. ook vond ik de vering veel te hard comfort had hij niet en op de snelweg stuiterde je alle kanten op.

toen kwam het einde... in februari van het vorige jaar reed er een dronken carnavalsvierder op mijn auto in die aan de stoep geparkeerd stond.. deur ingedeukt en spatbord rv kapot.. nou zijn er in holland veel 100nx te koop maar ik had het geluk dat er geen zilvere te vinden was...
toen ben ik langzaam naar een vervanger gaan zoeken en omdat ik het opendak wel fijn vond was da een must... na het rijden in een mr2 en een 200sx kwam ik toch uit op een delsol en wat een verbetering is dat..

1 tip als je een 100nx wil halen let dan op roest in de wielkasten, electronica die een eigen leven leid, en koop er geen met een sportuitlaat want daar wordt je helemaal maf van.

su6 met kopen

6,5