Mitsubishi Space Wagon 2.4 GLXi (2000)

autoreview

Mitsubishi Space Wagon
Mitsubishi Space WagonMitsubishi Space WagonMitsubishi Space WagonMitsubishi Space WagonMitsubishi Space WagonMitsubishi Space WagonMitsubishi Space Wagon - interieur

Signalement

UitvoeringSpace Wagon 2.4 GLXi
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2007
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Wij hebben deze auto gekocht om de volgende drie redenen:
Ten eerste vanwege gezinsuitbreiding, ten tweede om onze caravan van 1500 kilo te trekken en last but not least vanwege zijn vermeende japanse betrouwbaarheid.
De auto voldoet aan al onze verwachtingen. De hele family kan er met gemak in en er is genoeg vermogen om de caravan mee te sleuren.

Ik moet wel zeggen dat ik alleen BP Ultimate of Shell V-Power in de tank gooi, daar loopt de motor echt beter van. Ik heb 1 keer noodgedwongen 'gewone' benzine getankt, en je merkte meteen dat de GDI motor daar niet lekker op liep. Maar ja, liever een inhoudende motor dan duwen.
Al met al gewoon een goede auto die doet wat hij moet doen. Het is misschien een beetje een grijze muis, met zijn grijze bekleding en saaie wieldoppen. Maar er gaat in ieder geval niets kapot.(was bij de opel wel anders)

PROBLEMEN

We hebben problemen gehad net de stabilisatorstang, die is afgebroken, maar onder garantie is er een nieuwe ondergezet.
Een probleempje wat nog niet verholpen is, is de achteruitrijversnelling die af en toe heel moeilijk of niet in te leggen is.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens