Mitsubishi Space Star 1.8 Instyle Silver Pack (2005)

Mitsubishi Space Star 1.8 Instyle Silver Pack (2005)

UitvoeringSpace Star 1.8 Instyle Silver Pack
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Dit is mijn 2de Mitsubishi. verder had ik al een Carisma uit 1999. De Space Star is een heerlijke auto, lekker hoog, perfecte zit. Ik heb deze auto gekocht in december 2005, de auto zelf komt uit Oktober 2005. De auto werd een paar maanden gebruikt door een werknemer van het autobedrijf waar ik hem heb gekocht. De auto heeft een prachtige antraciet kleur en mooie velgen met brembo schijven. De auto heeft een ruime uitrusting met o.a Abs elek ramen voor een achter lichtmetalen velgen side-skirts. De stoelen zitten lekker comfortabel, vooral bij lange afstanden blijven ze lekker zitten. De auto schakelt heerlijk, een verbetering met mijn vorige auto. De 1.8 motor is lekker pittig en is perfect voor de Space Star. Bij hogere toerentallen is de motor wel een beetje rumoerig. Het verbruik is ook netjes, ik haal er 1 op 14 mee.

De auto is betrouwbaar gebleven ik heb er ongeveer 57.000 mee afgelegd. Wat ik wel kan zeggen als een puntje van kritiek na al die jaren is dat het dashboard nogal goedkoop uitzag, maar uiterst robuust en geheel krasvrij is gebleven. Wel vond ik dat de bestuurdersstoel een beetje minder werd vooral op de zitting gaf het een ingezakt gevoel. Ik heb de auto eind 2010 ingeruild op een nieuwe Kia Sorento hopelijk gaat deze ook ministens zo goed zijn als de Space Star. De nieuwe eigenaar zal nog jaren plezier beleven aan de auto.

geen en ik verwacht er ook geen

--------------------------------------------------------
update 10.109 kilometer auto heeft inmiddels grote beurt gekregen en ik heb een sebring uitlaat ondergezet en een protech lak behandeling gegeven wat de lak een mooiere glans geeft en sterker maakt

--------------------------------------------------------
update 33.348 kilometer auto bevalt nog steeds goed na 1 jaar in mijn bezit nog steeds geen problemen ondervonden alleen bij het achter uit rijden hoorde ik een tikkende geluid ben toen naar de dealer gegaan en die heft WD 40 gespoten bij de remblokken sindsdien is het geluid niet meer terug gekeert ik heb er ook een luchtfilter ingeplaatst van ralliart deze heb ik gekocht in duitsland het geeft een heerlijk sportief geluid

----------------------------------------------------------
update 40.023 kilometer de Space Star rijdt steeds lekkerder heeft net weer een grote beurt gehad dus kan weer eventjes mee en ik heb besloten de mits nog tehouden tot einde 2007 begin 2008 ik zal er helaas minder inrijden omdat ik veel km,s ga maken en ik daarvoor een polo 1.9 TDI sportsline uit 2006 aangeschaft heb

PRIVATE LEASE Mitsubishi Space Star

Lease'm