Mitsubishi Outlander (2008)
Uitvoering | Outlander |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
In de zomer van 2008 hebben we in Qatar de 3.0 V6 gekocht - hier heeft hij 240 pK. Prachtige auto met alles erop en eraan. Geen navigatie maar wel een perfect stereo en video systeem, mooie velgen en leer. Auto is voorzien van voor, zij en curtain airbags. De deelbare achterklep vind ik erg handig en de achterbak is zeer ruim. Achterin ook ruimte genoeg voor onze 3 kinderen
De auto rijdt zo'n 1:9 in een soort van stadsverkeer met veel optrekken en remmen.
We gaan er ook weleens echt off road mee. In het zand doet 'ie het prima met tractiecontrole uit en schakelen met de flippers op het stuur anders schakelt de auto te snel op. De duinen komt hij ook redelijk goed door al zijn de standaard gemonteerde banden niet echt geschikt - deze zijn redelijk laag en geven niet veel grip in het zand als je langdurig omhoog moet rijden.

Mitsubishi Outlander 2.0 Executive Edition 7-persoons | Automaat | Full LED | Camera | MirrorLink | Climate control | Cruise control
- 2016

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV Instyle Adap cruise, trekhaak, Dealer O.H, NAP
- 2019

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV Instyle Leder, E.achterklep, Dealer o.h.
- 2020