Mitsubishi Lancer Wagon 2.0 Sport (2004)
Uitvoering | Lancer Wagon 2.0 Sport |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Mijn Mitsubishi
Na veel wikken en wegen geen MPV gekocht, maar toch weer een mitsubishi. De lancerWagon 2.0 was een mooi compromis. Nu rijd ik er niet veel in, maar als ik er in rijd geniet ik gewoon. Ik heb hem gekocht bij een OPEL dealer. Bij de koop afgedongen dat de distributieriem moest wordn vervangen.
Dit klusje bleek een ware beproeving voor de OPEl vakmannen. Om een lang verhaal kortte maken. Het is ze na 2x oefenen dan uiteidelijk gelukt. Ik denk echter zelf dat er nog verbetering in kan zitten, maar ik heb niet veel vetrouwen in de garage en ga dus in maart naar mijn mannetje (15 jaar mitsubishi ervaring en voor zichzelf begonnen). Kom er alweer twee jaar. Maar goed, de auto.
Hij rijd echt geweldig. Ik heb hem al een paar x echt uitgeprobeerd op de A6. Bij 180 denk ik nog dat het veel harder kan. Hij rijd zo soepel. Uiterlijk en interieur vind ik ook prima. Goede stoelen, al is de zit wat kort. Mooi sportstuur. Geen onzinnige knoppen. Alles is functioneel en degelijk. Geen kraakje te bekennen. Mooie 16" velgen. Voor een station niet al te grote achterbak, maar er kan meer in dan mijn vorige sedan. Je kan namelijk hoger stapelen. De kinderen achterin hebben weinig last van de zon door de donkere ramen.
Al met al een fijne auto. Op een twee puntjes na en die hebben beide te maken met de benzine meter.
1. Hij lust een aardige slok. 1 op 9,5 KM.
2. De bezine meter loopt zeer snel naar de E van empty. Als er nog ruim 13 liter in zit dan begin het lapje al te branden dat ik moet tanken.
Maar goed, ik rijd niet zoveel.
Volgende zal wel weer een Mitsubishi worden. Ben helemaal gek van de betrouwbaarheid van dit merk en van de prijs/kwaliteit. Ik ben nu al helemaal verliefd op de nieuwe Outlander. Wat is die mooi. Nog een paar jaartje wachten.