Mitsubishi Galant 1.8 GLi (1995)
Uitvoering | Galant 1.8 GLi |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Ik kocht de auto in 2004 met een kilometerstand van 19000. (Ook volgens nap) bij een Volvo-dealer (Svala in Zaandam). De auto zag (en ziet) er uit als nieuw. Op een klein krasje na bij de achterbumper.
Ik ruilde in mijn 1999er Renault Megane en kreeg bij aanschaf: grote beurt/ 4 nieuwe banden / distributiesnaar / 1 jaar garantie en het krasje achter werd bijgewerkt.
Tot op heden geen spijt.
De auto ANWB laten keuren begin 2005 en hij werd in zeer goede staat bevonden.
Geen problemen mee gehad, behalve accu (vervangen door garantie).
1 x per jaar een beurtje en meer niet.
De auto rijdt heerlijk. Toch wel zuinig (1:11 gemiddeld).
Behoorlijk comfortabel en snel. Stoelen zitten goed en ook genoeg ruimte. Al met al een zeer ondergewaardeerde auto...
Vandaag 23-1-2006 grote beurt met apk voor 285 euro (inclusief stuurkogel) euro en dus weer goedgekeurd.
UPDATE 6-02-2007.
Weer een apk`tje en een beurtje laten uitvoeren.
Apk was weer geen probleem.Even nieuwe bougies erin en remolie ververst en natuurlijk olie/oliefilter en op naar weer een jaartje plezierig autorijden.
Bevalt nog steeds.Moet wel even een poetsbeurtje gebruiken, maar dat doe ik wel in het voorjaar.
Accu en 23-1-06 een stuurkogel. Verders niets.
Update 1-5-2006: er moet even een aftapplugje vervangen worden op de radiator en hij wordt in de aankomende weken even weggebracht bij een poetsbedrijf om hem weer even te laten glimmen. Verder nog steeds een mooie en betrouwbare auto.
Update 6-02-2007.Remolie en bougies en olie en oliefilter.
update 13-07-2007 Auto laten cleanen en poetsen.Ziet er weer nieuw uit.Nog even een vervelend deukje laten wegwerken (volgende week) en hij oogt weer als nieuw.
Bevalt nog steeds.Prestaties enz nog steeds prima.Vele met mij vinden het nog steeds een hele mooie auto.En dat voor een auto van 12 jaar oud.
Het is januari 2008.
Ik heb toch besloten om de auto in te ruilen.
Men wil wel een iet anders.
De Galant is mij al die jaren goed bevallen.
Ik hoop dat ik hetzelfde plezier nu ga beleven met mijn nieuwe auto... Een Kia Clarus.
Ik zal heus ooit wel eens een Mitsubihi terug kopen.Toch een ijzersterk merk.