Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 DI-T 2WD Instyle (2018) #3

Uitvoering | Eclipse Cross 1.5 DI-T 2WD Instyle |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Prima ondergewaardeerde auto.
Sinds een kleine 3 jaar rijden we met deze Mitsubishi eclipse cross. Ongeveer 20.000 km per jaar.
De aanschaf is ingegeven doordat hij ook een caravan moet kunnen trekken. Ook een Japanse of Koreaanse auto ivm betrouwbaarheid.
De wagen is gemaakt voor comfortabel rijden heb je sportieve aspiraties sla deze dan maar over. Hij rijd ontspannen en zit uitstekend maar is niet sportief. De motor heeft vermogen zat als je het pedaal intrapt gebeurt er echt wat. Wij hebben er af en toe een caravan achter hangen die 1300 kg weegt en die trekt hij met gemak, ook bergop.
Betrouwbaar? Ja, in 3 jaar tot nu toe 0 problemen.
Verbruik, gemiddeld ongeveer 7l/100km.
Met caravan 13l/100km.
Het enige wat in mijn optiek beter zou kunnen is de geluidsisolatie van de wielkasten. Nu de banden achter op het eind lopen geven ze wel aardig wat geluid door in de auto.
Al met al is het qua betrouwbaarheid de beste auto die wij ooit gehad hebben en hij is prima afgewerkt.

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 DI-T Pure + CVT automaat
- 2019

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 DI-T First Edition * CARPLAY * TREKHAAK !!
- 2018

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 164pk Automaat DI-T Pure App-Connect 18inch LM Stoelverwarming DAB LED Cruise 117365km!
- 2019